Intrebari frecvente Docentisimo

Intrebari frecvente

Pentru copii, inscrierile la cursuri se fac de regula din timpul verii – incepand cu 20 august, insa in functie de numarul de locuri disponibile inscrierile se pot face pe parcursul intregului an scolar.

Cursurile adresate copiilor se desfasoara pe intreaga perioada a anului scolar, din septembrie pana in iunie, cu respectarea vacantelor scolare. In cadrul Docentisimo Educational Center fiecare grupa este formata din 6 elevi, iar cursurile se desfasoara intr-un stil interactiv, adaptat varstei, cu metode moderne si inovative de predare.

La Docentisimo Educational Center cursurile de limba engleza sunt impartite in sedinte de 60 de minute pentru prescolari si elevii din clasele 0-I, iar pentru copiii din clasele II- XII durata unei sedinte de curs este de 90 de minute. Cursurile sunt organizate in grupe restranse, iar cursantii sunt impartiti pe grupe de varsta, si nivel de cunostinte de limba engleza.

Ne dorim o comunicare buna atat cu elevii, cat si cu parintii. Trebuie doar sa ne contactati si sa stabiliti daca programul nostru este potrivit cu al dumneavoastra. In continuare programam o prima lectie gratuita, de evaluare a cunostintelor de limba engleza ale copilului. Scopul acestei lectii este de a va putea propune cea mai buna varianta de grupa pe care o avem disponibila pentru copilul dumneavoastra. Apoi completam inscrierea.

Consideram ca invatarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel oferim si cursuri de vara de limba engleza.

Va puteti retrage de la cursurile noastre de limba engleza in orice moment doriti, iar banii achitati in avans vi se vor returna.

Este foarte important sa exersam cu copiii nostri si acasa, in afara sedintelor de curs. Trebuie sa vorbim impreuna despre cum s-a desfasurat ora de curs, despre ce i-a placut sau ce nu i-a placut la cursul de engleza. Sa exersam cuvintele si cantecele nou invatate, sa povestim in limba engleza si sa ne straduim sa nu-i ajutam la teme. Astfel Teacher sa isi poata da seama de progresul inregistrat.

Intreaba-ne acum

politicii de confidentialitate.