Cursuri engleza copii

Docentisimo Educational Centre organizeaza in grupe restranse cursuri de limba engleza pentru copii. Durata fiecarei sedinte de curs este de 60, respectiv 90 de minute. Grupele sunt cu strictete formate in functie de varsta copiilor si in functie de nivelul de cunoastere a limbii engleze. In acest fel profesorii vor putea sa isi centreze atentia pe fiecare copil in parte, pentru a-l ajuta sa invete mai usor limba engleza intr-un mod cat se poate de distractiv.

Dezvoltarea cunostintelor de limba engleza de la o varsta tanara este ideala pentru consolidarea unei mai mari increderi in capacitatea copiilor de a se descurca, pe toate planurile. Mai ales increderea in abilitatile pe care le dobandesc vizavi de aceasta limba straina constituie un avantaj insemnat pentru viitorul lor.Cursurile de limba engleza organizate de centrul Docentisimo constituie o sansa pentru copii de a profita de calificarea, educatia si de altfel de oportunitatile care vor aparea in viitor, atat pe plan professional, cat si social. Acestea se desfasoara intr-o maniera atractiva si interesanta, care mentine treaza atentia invataceilor pe tot parcurusul sedintelor. Specialistii centrului au in vedere metode de invatare cu caracter interactiv, pe care le-au adaptat special in functie de grupele de varsta ale copiilor.

In alcatuirea grupelor respective, se tine cont nu doar de acest criteriu – al varstei, ci si de nivelul de cunostinte de limba engleza pe care fiecare copil il are. Pentru a determina cele mai potrivite metode de invatare, profesorii dedicati ai centrului se vor raporta si la capacitatea celor mici de a se focusa, de a deprinde noi cunostinte. Este foarte importanta consolidarea acestora inainte de a trece la urmatorea etapa, iar la Docentisimo evaluarea se realizeaza in cele mai distractive moduri, ce ii motiveaza pe copiii sa devina tot mai buni in cunoasterea limbii al carei proces de invatare este in desfasurare.

Parintii apeleaza cu incredere la cursurile de limba engleza pe care le organizeaza centrul si pentru faptul ca acestea sunt sustinute de profesori cu experienta in domeniu, cu o cunoastere vasta si o stapanire excelenta a limbii, ce au dezvoltat o pasiune aparte pentru predarea acesteia copiilor. De altfel si mediul in care se desfasoara cursurile este unul ce confera siguranta si incredere. Copiii sunt astfel incurajati sa se joace, sa converseze, sa interactioneze cu ceilalti in mod natural, exesandu-si astfel abilitatile de ascultare, de vorbire, de scriere si citire.

Cursurile de limba engleza adresate copiilor se desfasoara de-a lungul intregului an scolar, respectiv din septembrie pana in iunie, cu respectarea vacantelor scolare. Pe perioada verii se defasoara cursuri de vara de limba engleza.
Va asteptam la centrul nostru pentru informatii suplimentare cu privire la cursurile de limba engleza pentru copii, maniera lor de desfasurare, program si alte detalii.
Va invitam sa alegeti educatia!