Clasa 0 si Clasa I

Odata ce copilul incepe sa mearga la scoala, patrunde in lumea literelor si a cifrelor, deprinde tainele scrisului si tehnica cititului. In acest sens, Teacher are o misiune extrem de importanta si anume – ii ajuta pe copii sa invete usor si placut limba engleza si in acelasi timp sa nu uite notiunile deprinse pana acum. Daca pana in acest punct, micutul isi putea dedica intregul timp jocului si distractiei, iata ca acum a venit momentul sa invete sa isi asume diverse responsabilitati, de la efectuarea temelor pentru acasa pana la pregatirea penarului si a rechizitelor scolare.

Desi toti copiii invata limbi straine, nu toti reusesc sa le vorbeasca fluent. Cauzele principale au legatura cu faptul ca in scoala, copiilor nu li se ofera oportunitatea de a-si exersa limba engleza vorbita, ci numai invata sa o scrie si sa o citeasca, iar colectivul este mult prea numeros pentru ca procesul de predare-invatare sa fie unul eficient.

 

La ce materiale apelam pentru ca procesul de invatare a limbii engleze la aceasta varsta sa devina atractiv?

Ei bine, micii nostri cursanti sunt de-a dreptul fascinati atunci cand le spunem povesti si facem exercitii interactive, precum si diverse jocuri didactice. De asemenea, nu lipsesc in timpul sesiunii nici materialele video, clipurile animate, marionetele, cartile colorate sau flashcard-urile, instrumente pe care le introducem intr-o maniera strategica in timpul activitatilor desfasurate, astfel incat sa mentinem viu interesul copiilor.

Cautam sa aplicam metode personalizate, care se se plieze tipologiei fiecarui copil in parte, astfel incat asimilarea informatiilor sa nu fie dificila pentru el. Am ales sa predam Limba Engleza online prin metode cat mai interesante si haioase precum jocuri de rol, cantece, jocuri interactive. Cu fiecare sedinta copiii invata de la Teacher cuvinte si expresii noi care, pas cu pas, sunt puse la locul potrivit pentru a putea comunica din ce in ce mai bine.

Cursurile online de Limba Engleza pentru copiii din clasele 0 si I se intind pe intreaga durata a anului scolar, respectiv din septembrie pana in iunie, cu respectarea vacantelor scolare. Insa, pentru ca invatarea este un proces continuu, care nu se sfarseste niciodata, acordam si cursuri de vara de Limba Engleza.

Inscrierile la Docentisimo Educational Centre se fac din vara, incepand cu 20 august, insa atunci cand numarul de locuri permite, inscrierile se pot efectua si pe durata anului scolar. Fiecare sedinta de curs dureaza 50 de minute, iar impartirea copiilor pe grupe se face atat in functie de clasa, cat si de cunostintele de Limba Engleza.

Grupele sunt cu strictete, formate in functie de varsta copiilor.
Cu maxima seriozitate, implicare si atentie pentru fiecare copil in parte, Docentisimo Educational Centre isi stabileste grupe de maxim 6 elevi. Astfel, profesorul se poate ocupa foarte bine de fiecare in parte, avand in acelasi timp si contextul potrivit pentru a studia in grup si de a aplica metode interactive de studiu.

Cum trebuie sa procedati daca vreti sa urmati cursurile noastre online de limba engleza?

Ne dorim o comunicare buna atat cu elevii, cat si cu parintii. Trebuie doar sa ne contactati si sa stabiliti daca programul nostru este potrivit cu al dumneavoastra. In continuare programam o prima lectie gratuita, de evaluare a cunostintelor de limba engleza ale copilului. Scopul acestei lectii este de a va putea propune cea mai buna varianta de grupa pe care o avem disponibila pentru copilul dumneavoastra. Apoi completam inscrierea la cursuri.