Clasele IX – XII

Perioada adolescentina specifica liceului este cea in care se construieste personalitatea fiecaruia dintre noi, iar dorinta de a asimila cunostinte este una tot mai mare. Cultura americana are un impact destul de puternic asupra generatiei noastre, deoarece este raspandita in multe dintre domeniile sociale actuale, astfel ca nevoia de a stapani Limba Engleza la un nivel mai avansat este indispensabila.

Versurile melodiilor preferate le ascultam in engleza, cele mai noi carti publicate de marii scriitori se gasesc pe rafturile librariilor cu continut in limba engleza si orice colt de pe internet este plin de replici si cuvinte asemenea. Engleza a reusit sa coboare si pe strada, in cadrul mai multor firme, anunturi publicitare si mai ales in discutiile noastre unde strecuram fraze mai lungi sau mai scurte care ne ajuta sa ne exprimam diferit si fidel trairile noastre.

De la cuvintele in engleza fara echivalent in limba romana pana la discutii intregi rupte din serialele de comedie, am devenit obisnuiti sa le ascultam si chiar sa intervenim atunci cand abilitatile noastre de a stapani o conversatie in limba engleza ne permit acest fapt.

Simtim nevoia de a ne face auziti, de a ne impune preferintele si drepturile si de a riposta atunci cand trebuie. Desi nu ar parea, avem nevoie pentru asta de limba engleza, fiind cea mai buna cale de a ne fi luata in seama vocea. O exprimare corespunzatoare in public impune existenta mai multor detalii si amanunte la care trebuie sa lucram.

In functie de cat suntem de deschisi sa cunoastem si sa invatam limba engleza, metodele si caile specifice pot fi numeroase. Putem alege dintre cele mai placute care presupun mici cluburi de conversatii, unde avem ocazia de a ne contrazice in cadrul unei incercari debate, reusind astfel sa ne valorificam nivelul de comunicare si arta persuasiunii intr-un alt limbaj. Proiectele si prezentarile pe care le realizam pe diferite teme ne sustin pregatirea cu seriozitate pentru un examen Cambridge, care are o importanta recunoastere oriunde in lume.

Va asteptam cu mare drag la Docentisimo Educational Centre, unde accentul se pune pe studiu si performanta!

Cursurile se desfasoara online, de-a lungul anului scolar, incepand in septembrie si pana in iunie. De asemenea, oferim cursuri si pe timpul verii pentru cei care sunt de acord cu noi ca invatarea trebuie sa fie continua.

Inscrierile vor incepe din vara, insa pot continua si in timpul anului scolar in limita locurilor ramase disponibile. Tinerii sunt impartiti in grupe de cate 6 elevi, iar o sedinta de curs se desfasoara pe un interval de 70 de minute.

Ne dorim o comunicare buna atat cu elevii, cat si cu parintii. Trebuie doar sa ne contactati si sa stabiliti daca programul nostru este potrivit cu al dumneavoastra. In continuare programam o prima lectie gratuita, de evaluare a cunostintelor de limba engleza ale copilului. Scopul acestei lectii este de a va putea propune cea mai buna varianta de grupa pe care o avem disponibila pentru copilul dumneavoastra. Apoi completam inscrierea la cursuri.