Despre DocentisimoDocentisimo Educational Centre a luat nastere la initiativa unor profesori formati in cadrul Universitatii Bucuresti, la Facultatea de Litere si Facultatea de Limbi si Literaturi Straine. Din dragoste pentru limba engleza si din pasiune pentru a preda, centrul s-a dezvoltat si cunoaste o popularitate crescanda.

In cadrul centrului sunt organizate cursuri de limba engleza destinate copiilor de toate varstele, dar si adultilor. Dupa cum se spune, profesorul este ca un al doilea parinte pentru copil, motiv pentru care ne dorim, la fel ca si parintii, sa ii formam pe cei mici, sa ii invatam limba engleza intr-un mod placut, lipsit de stres si care va ajuta cu siguranta pe mai departe.

La Docentisimo Educational Centre va punem la dispozitie cursuri de limba engleza pentru prescolari, scolari clasele I-XII si pentru adulti. Toate cursurile noastre de limba engleza urmaresc pregatirea pentru examenele de tip Cambridge:

  • examene YLE (Cambridge Young Learners English)

  • examene KET (Key English Test)

  • examene PET (Preliminary English Test)

  • examene FCE (First Certificate in English)

  • examene CAE (Certificate in Advanced English)

  • examene IELTS (International English Language Testing System)

Intreg personalul este constituit din profesori de limba engleza care sunt pasionati de ceea ce fac, acest fapt simtindu-se imediat ce sunt incepute cursurile. Materialele didactice pe care le folosim la cursuri provin de la edituri de prestigiu, precum Macmillan, Express Publishing Cambridge University Press, Oxford University  Press, Fischer Educational – toate acestea fiind atat sub forma scrisa, cat si audio sau video. La fiecare curs pentru copii, au loc activitati interactive si jocuri, astfel acestia au ocazia de a invata intr-un mediu relaxat si placut.

Ne dorim sa incurajam si sa dezvoltam educatia si creativitatea. Prin cursurile pe care le organizam pentru copii, reusim sa ii formam intr-un mod placut,  fara stres,  pentru ca toate cunostintele dobandite sa ii ajute cu adevarat mai departe.

Profesorii din cadrul Docentisimo Educational Centre sunt atent selectionati, sunt dedicati meseriei si foarte pasionati de ceea ce fac, iar acest lucru se simte imediat ce incepeti cursurile noastre de limba engleza.

De ce sa alegeti Docentisimo Educational Centre?

– Profesorii nostri au absolvit universitati de profil si detin diplome de masterat sau doctorat;

– Lucram numai cu grupe restranse de cursanti, pentru a obtine rezultate foarte bune.

– Toti profesorii din cadrul centrului au experienta si vechime in predarea cursurilor de limba engleza, sunt pedagogi foarte buni si stiu cum sa ii motiveze pe cursanti pentru a obtine performanta;

– Profesorii din cadrul centrului detin atestate Cambridge recunoscute pe plan international;

– La Docentisimo Educational Centre reusim sa cream o atmosfera de familie, in asa fel incat cursantii sa se simta in elementul lor, inca din prima zi;

– Dispunem de un orar flexibil, care se poate adapta in functie de nevoile dumneavoastra;

– Toti profesorii nostri participa anual la cursuri de perfectionare si conferinte sustinute de institutii de profil;

– Suntem mereu preocupati de performantele si evolutia cursantilor, toate eforturile noastre fiind canalizate spre a-i ajuta sa atinga de fiecare data nivelul de cunostinte de care au nevoie;

– Colectivul nostru aplica tehnici moderne de predare si abordeaza cursurile de limba engleza dintr-o perspectiva noua. Intr-un mod interactiv, placut si lipsit de stres, invatarea limbii engleze se realizeaza intr-o maniera agreata de orice cursant.