Cursuri de varaPentru perioada verii, cand programul scolar este intrerupt, copiii resimt timpul liber ce trebuie petrecut util, eficient si in beneficiul lor. De aceea, parintii isi indreapta atentia de multe ori catre activitati benefice.

Cursurile de limba engleza pentru perioada verii sunt o maniera de a-i mentine conectati cu lumea aceasta, cu studiul limbii straine.

Cursurile din cadrul centrului Docentisimo Educational Centre sunt interactive si se adreseaza grupelor diverse de elevi, copii sau adolescenti.

Cursurile de limba engleza nu incarca programul copiilor, ci se sustin intr-un ritm mai lejer si relaxat, astfel incat copiii sa le asocieze cu activitatile placute desfasurate vara si nu cu studiul intens si stresant. In orice caz, sunt o ocazie buna pentru a incepe un astfel de curs sau de a continua, pentru a nu intrerupe total si pentru prea mult timp astfel de cursuri.

Atelierele de limba engleza

Un alt segment interesant oferit de centrul nostru se refera la atelierele cu acelasi profil lingvistic. Acestea se adreseaza publicului de varste diferite, astfel ca ne adaptam profilul si tehnicile. Din cadrul atelierelor desfasurate in anii trecuti, amintim:

Play Time

Un atelier ce se adreseaza prescolarilor, ce presupune studiul limbii engleze prin joc si joaca. Ne bazam si pe marionete, cele care ne vor deservi drept material didactic, spre a aminti cuvintele, expresiile de baza din limba engleza.

Once Upon A time

Acest atelier se adreseaza celor din categoria claselor 0-III. Povestile sunt o sursa de inspiratie si desigur ele pot deschide si calea studiului intr-un mod cat mai placut. Prin interpretarea unor scenete ii ajutam pe cursanti sa descopere si exprimarea in limba engleza.

Speaking Practice

Axat indeosebi pe partea de conversatie, acest atelier se adreseaza elevilor din clasele IV-XII. Ne vom axa pe dialog, dar si monolog, dezvoltand pentru cursanti curajul de a se exprima liber si corect in limba engleza. Acest tip de curs pune mare accent pe arta conversatiilor, cu tematici diverse.

Grammar Revision

Pentru cei de clasele IV-XII un curs mai complex se refera la cel axat pe gramatica limbii engleze. Acesta este benefic desigur pentru cei care doresc sa isi reaminteasca bazele gramaticii sau sa isi imbunatateasca acest segment de studiu.

Recomandari

Astfel de cursuri sunt o completare a celor ce se desfasoara pe perioada anului scolar. Se organizeaza in fiecare vara si sunt recomandate atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au ales si cursurile anterioare din cadrul centrului nostru.

Modul de organizare a cursurilor de vara va fi afisat pe site-ul docentisimo.ro in luna mai a fiecarui an. De asemenea, va puteti inscrie la newsletter pentru a putea beneficia de aceste informatii si de alte noutati.