Cursuri de vara

Cursurile online de vara urmaresc sa-i faca pe copii sa indrageasca limba engleza si sa se apropie de studiul acesteia, construindu-si in acelasi timp un mic bagaj de cultura generala din diferite domenii de interes. Astfel de cursuri sunt o completare a celor ce se desfasoara in perioada anului scolar. Se organizeaza in fiecare vara (iulie si august) si sunt recomandate atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au ales si cursurile anterioare din cadrul centrului nostru. 

Cursurile de vara isi pastreaza caracterul interactiv şi dinamic, renuntand la teme şi  exercitii structurate in favoarea unei abordari incurajatoare in care ne axam pe comunicare, descoperire, imaginatie şi spontaneitate.

 

       CURSURI VARA 2023

Vara aceasta, Centrul Educational Docentisimo vă propune să participaţi la modulele interactive de cursuri online.

Folosind materiale marca National Geographic, cursurile de vară sunt organizate sub forma unor ateliere de speaking şi cultură generală axate pe natură şi ecologie, spaţiul cosmic, ştiinţă, şi elemente de cultură şi civilizaţie anglofonă.

Şedinţele vor conţine un suport foto-video atractiv, discuţii şi schimb de idei, o serie variată de jocuri educaţionale şi mini-concursuri pe diferite teme. Pe scurt, activităţi antrenante şi cât se poate de multă conversaţie ghidată şi liberă.

Structura cursurilor:

Organizate în perioada 26 iunie – 3 august, cursurile de vară vor cuprinde 2 module, după cum urmează:

Modulul 1: 26 iunie – 14 iulie

Modulul 2: 17 iulie  –  3 august

 Fiecare modul are o durată de 3 săptamâni, iar în fiecare săptămână sunt 4 şedinţe, în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi (în total – 12 şedinţe/modul).