Cursuri de varaPentru perioada verii, cand programul scolar este intrerupt, copiii resimt timpul liber ce trebuie petrecut util, eficient si in beneficiul lor. De aceea, parintii isi indreapta atentia de multe ori catre activitati benefice.

Cursurile de limba engleza pentru perioada verii sunt o maniera de a-i mentine conectati cu lumea aceasta, cu studiul limbii straine.

Cursurile din cadrul centrului Docentisimo Educational Centre sunt interactive si se adreseaza grupelor diverse de elevi, copii sau adolescenti.

Cursurile de limba engleza nu incarca programul copiilor, ci se sustin intr-un ritm mai lejer si relaxat, astfel incat copiii sa le asocieze cu activitatile placute desfasurate vara si nu cu studiul intens si stresant. In orice caz, sunt o ocazie buna pentru a incepe un astfel de curs sau de a continua, pentru a nu intrerupe total si pentru prea mult timp astfel de cursuri.

Play Time   ( atelier vesel pentru prescolari, incepand cu 4 ani) – Un atelier ce se adreseaza prescolarilor, ce presupune studiul limbii engleze prin joc si joaca. Ne bazam si pe marionete, cele care ne vor deservi drept material didactic, spre a aminti cuvintele, expresiile de baza din limba engleza.

Speaking Activities  (atelier destinat claselor 0 – IV) – Atelierul incurajeaza participarea la conversatii in limba engleza intr-un cadru in care cursantii sunt sprijiniti sa depasesca teama de a face greseli.

Speaking Practice  (atelier destinat claselor V – XII) – Acest atelier isi propune sa ii incurajeze pe copii sa se exprime liber si corect in limba engleza. Acest tip de curs pune accent pe arta conversatiei, cu tematici diverse.

Cursuri de vara 2019 pentru copii:

Centrul Educațional Docentisimo organizează pe perioada verii cursuri intensive de Limba Engleză pentru copii si adolescenți în perioada 18 iunie – 8 august.

 Module:

  1. 18 iunie – 27 iunie
  2. 1 iulie –  11 iulie
  3. 15 iulie – 25 iulie
  4. 29 iulie – 8 august

Fiecare modul dureaza cate 2 saptamani si cuprinde 8 sedinte. In cadrul modulelor, sedintele de curs se desfasoara de luni pana joi. Modulele sunt independente unul de celalalt. Copiii sunt impartiti pe grupe in functie de varsta si nivel de cunostinte.

Recomandari

Astfel de cursuri sunt o completare a celor ce se desfasoara pe perioada anului scolar. Se organizeaza in fiecare vara si sunt recomandate atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au ales si cursurile anterioare din cadrul centrului nostru.

Modul de organizare a cursurilor de vara va fi afisat pe site-ul docentisimo.ro in luna mai a fiecarui an. De asemenea, va puteti inscrie la newsletter pentru a putea beneficia de aceste informatii si de alte noutati.