Cursuri de varaPentru perioada verii, cand programul scolar este intrerupt, copiii resimt timpul liber ce trebuie petrecut util, eficient si in beneficiul lor. De aceea, parintii isi indreapta atentia de multe ori catre activitati benefice.

Cursurile online de limba engleza pentru perioada verii sunt o maniera de a-i mentine conectati cu lumea aceasta, cu studiul limbii straine.

Cursurile din cadrul centrului Docentisimo Educational Centre sunt interactive si se adreseaza grupelor diverse de elevi, copii sau adolescenti.

Cursurile online de limba engleza nu incarca programul copiilor, ci se sustin intr-un ritm mai lejer si relaxat, astfel incat copiii sa le asocieze cu activitatile placute desfasurate vara si nu cu studiul intens si stresant. In orice caz, sunt o ocazie buna pentru a incepe un astfel de curs sau de a continua, pentru a nu intrerupe total si pentru prea mult timp astfel de cursuri.

Speaking Activities  (atelier destinat claselor 0 – IV) – Atelierul incurajeaza participarea la conversatii in limba engleza intr-un cadru in care cursantii sunt sprijiniti sa depasesca teama de a face greseli.

Speaking Practice  (atelier destinat claselor V – XII) – Acest atelier isi propune sa ii incurajeze pe copii sa se exprime liber si corect in limba engleza. Acest tip de curs pune accent pe arta conversatiei, cu tematici diverse.

Recomandari

Astfel de cursuri sunt o completare a celor ce se desfasoara pe perioada anului scolar. Se organizeaza in fiecare vara si sunt recomandate atat pentru incepatori, cat si pentru cei care au ales si cursurile anterioare din cadrul centrului nostru.