Blog

Examenele Cambridge, de ce sunt importante pentru copii

Am discutat de multe ori de ce limba engleza este esentiala, mai ales in zilele noastre. Este una dintre cele mai vorbite limbi, fiind astfel si a doua limba pentru majoritatea locuitorilor din tarile dezvoltate ori acest lucru vine cu foarte multe avantaje in ceea ce priveste piata muncii sau in mediul de afaceri.

Cunoasterea limbii engleze este un atu pentru orice persoana care isi doreste sa se angajeze in anumite institutii din strainatate. Acest lucru este esential si in comunicare.

De ce ar trebui sa invatam de mici limba engleza

Copiii sunt precum niste bureti care absorb orice informatie. Activitatile sau jocurile interactive sunt cele care le atrag atentia intr-un mod deosebit si daca mai sunt si interesante, le vor mentine interesul pentru foarte mult timp.

Este benefic ca orice copil sa invete limba engleza la o varsta frageda, deoarece capacitatea de absortie a informatiilor este mult mai mare.

Parintii care investesc in educatia copiilor inca de mici, vor fi multumiti de ei pe viitor. Astfel ca ii pot inscrie la cursuri de limba engleza, mai cu seama in perioada de vara, pentru ca fiind interactive si distractive pot deveni o reala placere pentru cei mici.

Examene Cambridge destinate copiilor din clasele II – IV si V-XII

Cursurile pe care noi le organizam au scopul de a urmari pregatirea pentru examenele  Cambridge. Ele sunt destinate evaluarii competentelor si cunostintelor de limba engleza pe care copii le-au dobandit, dar si de a-i motiva intr-un mod interactiv sa invete limba engleza.

Spre exemplu, copiii care obtin punctajul minim de 11 scuturi la probele de Cambridge English nivel Flyers sau Movers au oportunitatea de a echivala, cu ajutorul certificatului pe care l-au obtinut, proba examenului de admitere pentru clasa a V-a.

Examenul Cambridge are ca scop incurajarea copiilor de a invata inca de mici limba engleza, putand trece mai usor peste alte teste in ceea ce priveste limbile straine.

Pentru personalul Centrului Docentisimo educatia si creativitatea sunt foarte importante si incurajeaza aceste aspecte cu fiecare ocazie.

Fapt pentru care, profesorii sunt pasionati de activitatea pe care o au, sunt foarte bine pregatiti si aceste aspecte se simt chiar de la primele cursuri. Dascalii folosesc diferite metode moderne de predare a limbii engleze, pentru ca cei mici sa fie captivati si interesati sa urmeze cursurile. Cursurile de predare sunt imbinate cu joaca, fiind o metoda foarte interactiva si iubita de cei mici.

Despre cursurile online

Cursurile de limba engleza se tin online si vin cu multe beneficii atat pentru copii, cat si pentru parinti. Avand in vedere perioada de pandemie, copiii au putut imbratisa tehnologia si pe partea educationala chiar din confortul casei, devenind pentru ei un lucru destul de usor de gestionat.

Faptul ca la Docentisimo grupurile sunt formate din maximum 6 copii, profesorul se poate ocupa de fiecare copil in parte, pentru a-l putea evalua si ajuta sa progreseze. Teama de necunoscut va disparea chiar din primele cursuri, datorita metodelor implementate, astfel ca cei mici vor invata cu drag limba engleza.

De ce sa alegeti Docentisimo Educational Centre

Profesorii nostri implementeaza tehnici moderne de predare, astfel incat cursurile de limba engleza vor fi lipsite de stres si plictiseala. Acestia au absolvit universitati de profil si au experienta vasta in domeniu.

De ce lucreaza doar cu grupuri restranse de copii? Pentru a obtine rezultate remarcabile pe viitor. In plus, cursantii nu se vor simti jenati sau stresati, astfel incat le va fi usor sa invete la fiecare curs.

Ne place sa cream o atmosfera de familie pentru ca fiecare cursant sa se simta in elementul lui. Mai mult decat atat, avem un orar destul de flexibil pentru ca sa va puteti plia in functie de timpul si disponibilitatea pe care le aveti.

In loc de concluzie

Orice parinte isi doreste tot ce este mai bun pentru copilul sau si pune mereu accent pe educatie. Insufla acestora curiozitatea si placerea de a studia mereu ceva nou si fac alegeri bune privind activitatile extrascolare la care sa ii inscrie.

Faptul ca exista aceasta posibilitate de a invata limba engleza online, intr-un mod cat mai interesant si mai facil, parintii le pot oferi copiilor oportunitati importante pentru viitorul acestora.

Puteti vedea mai multe detalii cu privire la cursuri si examenele Cambridge in cadrul site-ului nostru.

Lasa un comentariu