Clasele V – VIII

La aceasta varsta, cunostintele minime de limba engleza sunt deja stapanite. De acum urmeaza consolidarea acestora, perioada in care limba engleza invatata este vorbita tot mai corect si mai fluent. Replicile actorilor preferati capata sens, sunt mai usor de inteles, cantaretii preferati recita cuvinte pe c are le intelegem, expresiile limbii invatate nu mai sunt simple insiruiri de cuvinte, ci sintagme pline de semnificatie.

Redactarea de texte pe diverse subiecte, elaborarea compunerilor, dezvoltarea unor povesti in limba engleza – toate le realizam cu usurinta pentru ca avem mai multe cunostinte de gramatica si o capacitate mai mare de a gandi in limba engleza.

Deja putem sa intelegem texte intregi, iar acolo unde anumite sintagme si expresii ne sunt straine, reusim sa patrundem in inteles, pentru ca stim sa ne raportam la context. Este timpul potrivit pentru o verificare in detaliu a cunostintelor si a informatiilor asimilate pana acum, inscriindu-ne la examenele Cambridge.

In organizarea cursurilor online de limba engleza, in cadrul centrului nostru, imbratisam o metoda de predare eficienta. Aceasta are in vedere o programa bine determinata, in ideea de a a sprijini progresul cursantului. Interesul este de a consolida informatii si de a invata altele noi, utile, nu de a le repeta pe cele pe care deja le stapanim. Cursurile noastre urmaresc o completare a aspectelor deja cunoscute, respectiv aprofundarea si definirea acestora intr-un mod complex, la un alt nivel de cunoastere.

In ideea de a urmari stadiul de cunoastere si evolutia copiilor, in decursul unui an scolar se da un anumit numar de teste de evaluare in cadrul centrului nostru de limba engleza. Ii ajutam pe copiii sa consolideze noile informatii prin temele pentru acasa pe care le vor primi dupa fiecare sedinta.

Cand si cum se desfasoara cursurile de limba engleza pentru clasele V–VIII?

Cursurile noastre online de limba engleza care se adreseaza copiilor  se desfasoara pe intreaga durata a anului scolar. Luna de incepere a acestora este septembrie si se finalizeaza in iunie. Ideal este ca procesul de invatare sa nu fie intrerupt pentru o perioada indelungata de timp – astfel, va propunem si cursuri de vara de limba engleza.

Fiecare sedinta de curs are o durata de 70 de minute. Pentru a fi cat mai eficienti in procesul de invatare si de asimilare de noi cunostinte, copiii se vor regasi in grupe organizate in functie de varsta si de cunostintele lor de limba engleza.

Cu maxima seriozitate, implicare si atentie pentru fiecare copil in parte, Docentisimo Educational Centre isi stabileste grupe de maxim 6 elevi. Astfel, profesorul se poate ocupa foarte bine de fiecare in parte, avand in acelasi timp si contextul potrivit pentru a studia in grup si de a aplica metode interactive de studiu.

Cum va inscrieti la cursurile noastre online de limba engleza?

Ne dorim o comunicare buna atat cu elevii, cat si cu parintii. Trebuie doar sa ne contactati si sa stabiliti daca programul nostru este potrivit cu al dumneavoastra. In continuare programam o prima lectie gratuita, de evaluare a cunostintelor de limba engleza ale copilului. Scopul acestei lectii este de a va putea propune cea mai buna varianta de grupa pe care o avem disponibila pentru copilul dumneavoastra. Apoi completam inscrierea la cursuri.