Blog

Cum sa ii faceti pe copii curiosi si interesati de limba engleza, fara sa utilizati prea multa tehnologie si ecrane

Tehnologia este instrumentul la indemana in zilele noastre. Doar ca tindem sa devenim dependenti de ecrane, de smartphone-uri, iar limita dintre timp liber creativ si folosirea acestor device-uri devine insesizabila. Intr-un astfel de context, cum i-ati putea ajuta pe cei mici sa fie mai atrasi, curiosi si interesati de limba engleza, fara sa faceti abuz de tehnologie?

Asadar sa uitam de self learning. Sa uitam de faptul ca a invata este o obligativitate, mai ales acum cand cei mici se bucura de vacanta. Totusi nu merita intrerupta total legatura cu aceasta lume a studiului limbii engleze. In randurile ce urmeaza va incurajam sa gasiti metode eficiente si creative pentru ca cei mici sa fie dornici sa urmeze cursuri de limba engleza online.

Limba engleza, o experienta placuta!

Pornim de la sfatul ca exista uneori tendinta de a pune presiune pe copii. Considerati astfel de cursuri distractive, interesante si interactive, o aventura ce trebuie savurata. Este de datorita parintilor sa faca pe copil sa se simta in siguranta si confortabil, astfel incat asocierea pe care cel mic o va face cu limba engleza sa fie despre repere pozitive.

Lectura – inainte de somn sau in orice moment al zilei o poveste citita celui mic este binevenita. Automat lectura in limba engleza, textele adaptate varstei desigur, va fi asociata cu un sentiment de confort si cu atentie 100% de la persoana iubita. Un context potrivit pentru ca un copil sa aiba sanse sa dezvolte mai mult interes fata de acest domeniu.

Cantecele – ce poate fi mai amuzant ca o experienta de acest gen? Cantecele pentru copii sunt un motiv in plus sa memoreze cateva cuvinte in plus, in limba engleza. Exista si versiuni de cantece in engleza traduse si in limba romana, un exercitiu simplu care ii poate ajuta pe copii sa invete pe ritm alert. Cu sanse sa isi imbogateasca vocabularul, videoclipurile, cantecele pentru copii sunt o sursa bogata pentru a crea un context potrivit de studiu al limbii engleze.

Activitati in limba engleza – activitatile de orice fel inseamna joc si joaca si posibilitatea de a invata intr-un mod creativ si placut. Urmariti retete pe care le puteti incerca, dansati si va bucurati impreuna.

Desigur, cursurile de limba engleza din cadrul centrului nostru sunt o recomandare. Va fi timpul prielnic cand copilul se detaseaza de rutina sa, de tehnologie si va fi alaturi de colegi, alti cursanti cu care isi va petrece timp de calitate. Punem accent pe interactiune, conversatie si preferam grupe restranse de copii pentru ca profesorul sa aiba timp necesar alocat pentru fiecare in parte.

English is fun, right?

Lasa un comentariu