Limba engleza pentru prescolari

Inca de la varste fragede este recomandat ca un copil sa interactioneze cu un domeniu nou, cu limba engleza, chiar daca el este inca in formarea limbajului nativ. Copiii sunt mai receptivi astfel ca sansele ca acestia sa faca primii pasi timpuriu in a invata limba engleza sunt mult mai mari comparativ cu adultii.

Pentru copiii prescolari, in studiul limbii engleze, folosim materiale didactice ce implica foarte mult memoria vizuala, printre care:

CARTI COLORATE

FLASH CARD-URI

POVESTI

JUCARII SI JOCURI DIDACTICE

clipuri animale si alte materiale video.

Aplicam tehnici eficiente, prin metode practice si prin demonstratie, pentru ca studiul limbii engleze sa fie realizat in mod interactiv.


Nu exista competitie si nu ne dorim sa incarcam programul copiilor. Parintii trebuie sa stie ca acest gen de cursuri se adreseaza intr-o formula personalizata pentru fiecare copil, intrucat atentia sa si interesul de a descoperi noi termeni sa fie o misiune indeplinita. Spre exemplu, pentru ca la etapa prescolara cei mici se acomodeaza cu gradinita si colectivitatea, poate chiar marcheaza primele lor experiente de acest gen, ne vom folosi de metode binecunoscute in acest mediu, cum ar fi recompensa cu buline (stickers) pentru raspunsurile corecte.

Vom crea un mediu placut copilului, alaturi de colegi pe masura varstei sale, cursurile fiind o reala placere.

Grupele sunt cu strictete formate in functie de varsta copiilor.

Ne organizam pe acelasi sistem ca si in mediul scolar, cu perioada de studiu incepand din septembrie si pana in luna iunie, cu respectarea perioadelor de vacanta. Organizam si cursuri de limba engleza ce se desfasoara pe perioada verii. Acest tip de program incurajeaza urmarea orelor de studiu si departajarea de perioada libera, astfel incat prescolarii sa se adapteze usor acestui gen de programa.


Inscrierea la cursuri se face in perioada verii, incepand cu 20 august. In limita locurilor disponibile, inscrierile se pot face si in timpul anului scolar. O sedinta dureaza 60 de minute.

Cu maxima seriozitate, implicare si atentie pentru fiecare copil in parte, Docentisimo Educational Centre isi stabileste grupe de maxim 6 elevi. Astfel, profesorul se poate ocupa foarte bine de fiecare in parte, avand in acelasi timp si contextul potrivit pentru a studia in grup si de a aplica metode interactive de studiu.


Inscriere cursuri limba engleza pentru prescolari:

Ne dorim o comunicare buna atat cu elevii, cat si cu parintii. Trebuie doar sa ne contactati si sa stabiliti daca programul nostru este potrivit cu al dumneavoastra. In continuare programam o prima lectie gratuita, de evaluare a cunostintelor de limba engleza ale copilului. Scopul acestei lectii este de a va putea propune cea mai buna varianta de grupa pe care o avem disponibila pentru copilul dumneavoastra. Apoi completam inscrierea la cursuri.

Suntem alaturi de dumnevoastra si ne formam un tel comun in a educa copilul si a-i oferi un mediu de studiu interesant.