Cursuri engleza adulti

Oportunitatile care se ivesc pe diverse planuri – social, personal, profesional – pot fi mai usor imbratisate atunci cand aveti o buna baza de cunostinte de limba engleza. Este limba de circulatie si poate fi necesara oricand. Imbunatatiti-va cunostintele urmand cursuri engleza adulti organizate in cadrul centrului Docentisimo, care la randul lor va pot ajuta sa va imbunatatiti viata intr-o multitudine de feluri.

Pe cat de dificila pare limba engleza, pe atat este aceasta de frumoasa. Va stam la dispozitie cu informatii usor de asimilat, structurate in asa fel incat oricine sa le poata invata cu placere. Din punct de vedere gramatical, este o limba pe care cei mai multi o considera mult mai simpla decat limba romana. Comunicarea cu persoanele de nationalitate straina nu va mai reprezenta o problema. Cunoscand acesta limba, mesajul poate fi transmis si inteles cu usurinta. Prin cursurile pe care le organizam ne asiguram ca va punem la dispozitie aspectele de baza pentru a realiza o comunicare corecta, care sa va ajute sa va exprimati eficient si fara impedimente.

Cat de grea este limba engleza? Deja in stadiul de adult, ideea de a asimila noi informatii poate fi o problema pentru unii. In realitate, invatarea unei limbi straini poate sa aiba la baza o serie de factori. Nu reprezinta insa un impediment nici varsta, nici timpul liber disponibil pentru asta. Este esential sa existe motivatie pentru ca de cat e fiecare de implicat in proces depinde si reusita cursurilor.

Sunt multi dintre cei adulti care confunda nevoia de a invata limba engleza cu dorinta de a face asta. Pe parcursul procesului de invatare se realizeaza si aceasta constientizare, iar noi am personalizat cursul in asa fel incat se adapteze pe nevoile cursantilor nostri.

Care este durata de desfasurare a cursurilor de limba engleza la Docentisimo?

In general, durata de invatare difera de la o persoana la alta. Limba engleza se imparte in mai multe niveluri de dificultate si pentru fiecare in parte se estimeaza un timp necesar de 90 de ore. Desigur ca nu se aplica in fiecare situatie, intrucat fiecare prezinta propriul ritm de invatare, dupa care apar si rezultatele de altfel.

Va propunem cursuri engleza adulti cu informatie atent structurata si organizata, astfel incat sa avansati in procesul de invatare. In functie de nivelul de cunostinte al fiecaruia, sustinem cursuri pentru toate nivelurile, de la incepator la avansat

Avem la baza organizarii documentul Cadrul European Comun de Referinta

In realizarea cursurilor noastre ne raportam la documentul publicat de Consiliul Europei, la Strasbourg in 2001, potrivit caruia sunt definite nivelurile de stapanire a limbilor straine, in domenii de competenta diferite.

Obiectivele principale ale acestuia sunt de a alinia metodele de predare printr-o baza comuna de cunostinte si de a reprezenta un instrument prin care sa se stabileasca nivelul de cunoastere a limbii straine invatata in cadrul cursurilor.

Cele 6 niveluri standard sunt:

A1 – nivel începător;

A2 – nivel elementar;

B1- nivel intermediar;

B2 – nivel post-intermediar;

C1 – nivel avansat;

C2 – nivel profesionist.

Avand ca reper acest document, am organizat cursurile de limba engleza pentru adulti in asa fel incat acestea sa contina intr-o formula cat mai completa informatiile pe care acestia trebuie sa le invete pentru a-si insusi o limba straina. Scopul este de a dezvolta competente lingvistice, dar totodata a unui comportament lingvistic, definit de abilitati si cunostinte, eficient.

Cum se desfasoara cursurile de limba engleza pentru adulti la Centrul Docentisimo?

Acestea sunt organizate in module.

Cum va inscrieti la cursurile noastre de limba engleza?

Impreuna ne dorim o comunicare buna, prin urmare, trebuie sa ne contactati si sa stabiliti daca programul nostru este potrivit cu al dumneavoastra. Programam o sedinta de evaluare a cunostintelor de limba engleza. Scopul acestei lectii este de a va putea propune cea mai buna varianta de grupa pe care o avem disponibila pentru dumneavoastra. Apoi completam inscrierea la cursuri.