Blog

Studiul nu se opreste niciodata – cum sa ne mentinem conectati cu limba engleza zi de zi

Se spune ca toata viata invatam. Cu fiecare noua zi asimilam insa un numar maxim de cuvinte. Asadar specialistii spun ca este de preferat sa intram in contact in mod frecvent cu surse ce ne stimuleaza gandirea si vorbirea in limba engleza, pentru a aprofunda studiul.

Una din recomandarile noastre este de a continua si pe timp de vara cursurile de limba engleza. Studiul nu se opreste imediat ce programa scolara se incheie. Pe durata verii se poate participa la diverse cursuri interactive care ii ajuta pe elevi sa ramana conectati cu limba engleza. In varianta de curs online avantajul va fi si despre posibilitatea de a studia relaxati, de la distanta, oriunde s-ar afla.

Cursuri de vara

Ca si pana acum, centrul nostru organizeaza cursuri de vara, dar adaptam totul contextului actual. Cursurile online sunt de baza. Acestea creeaza contextul perfect pentru elevi si profesori, permit continuarea studiului, fara sa fie riscuri. Mentinem asadar distantarea sociala, mentinem si interesul pentru limba engleza si venim in sprijinul studentilor.

In functie de grupa de varsta in care se incadreaza fiecare elev in parte, punem la dispozitie cursuri fun, interactive, mai multa joaca si distractie, cu interesul suprem de a invata limba engleza. Noi le numim ateliere vesele; pentru cei mici de 4 ani + punem accent pe povesti, materiale vizuale, cantece, jocuri de rol, mima, jocuri educationale, iar pentru cei mai mari accentuam partea de speaking.

Cursurile de acest gen se vor desfasura in 12 sedinte. Adaptam tot ce tine de trecerea in online exclusiv, insa nu excludem principiile noastre de baza si anume numarul de copii mic la fiecare grupa si integrarea fiecarui student, astfel incat acesta sa nu fie doar un alt participant, ci un elev activ, ce are parte de atentia colegilor si mai ales a profesorului. Accentuam in continuare nevoia de atentie acordata fiecarui copil in parte.

 

Have fun and learn English!

Recomandam de asemenea, indiferent de nivelul de studiu, fie ca sunt copii incepatori sau mai experimentati, in viata de zi cu zi acestia sa aiba parte de conversatii in limba engleza, sa exerseze gandirea si discursul in limba engleza.

Ascultati muzica in limba engleza, urmariti impreuna cu cei mici desene animate sau filme fara subtitrare! Sunt modalitati prin care pot ramane conectati la aceasta sfera lingvistica.

Va asteptam in cadrul paginii noastre, docentisimo.ro, pentru detalii.

Lasa un comentariu