Blog

Invatarea limbii engleze in mediul online – facila, distractiva, asul din maneca in viitor

Limba engleza este cea care uneste natiunile de pretutindeni. Fara un minim de cunostinte in aceasta limba, nu ai cum sa te descurci cand te decizi sa pleci in alta tara. Copiii sunt viitorul, iar bazele educationale in aceasta limba minunata trebuie construite inca din primii ani de scoala.

 

Tehnologizarea si viteza cu care se misca lumea actuala au un real impact asupra dezvoltarii copiilor. Se observa modificari cognitiv-comportamentale datorita accesului lor la informatii, la gadgeturi, internet si televiziune. Inca din primii ani ai vietii acestia interactioneaza intr-un fel sau altul cu limba engleza, fie pe dispozitive sau uitandu-se la desene. Introducerea lor in lumea limbii engleze va deveni un aspect benefic pe viitor, din mai multe puncte de vedere. Noi iti ajutam copilul in formarea si dobandirea cunostintelor necesare, pentru ca limba engleza sa ii fie un atu pe viitor.

 

  1. Cum pot invata engleza online?

 

Cursurile de engleza online sunt la fel de eficiente ca cele dintr-o sala de clasa. In plus, acestea aduc mai multe beneficii atat parintilor, cat si copiilor. Noi dispunem de un cadru format din profesori cu studii superioare, cu pregatire specializata in cadrul universitatilor de renume in limba engleza. Grupele noastre incep inca din clasa 0 si ajung pana la clasa XII inclusiv. Fiecare grupa este formata din maxim 6 copii, pentru ca profesorul sa poata interactiona cat mai bine cu fiecare. Teamwork-ul este important, insa si individualitatea fiecarui copil in parte.

 

Cursantii nostri nu au nevoie de prea multe pentru a incepe. Avand in vedere ca orele se tin din confortul propriei case, acestia au nevoie de un spatiu linistit, un laptop si o conexiune stabila la internet.

 

Vor avea parte de parte de cursuri interactive, jocuri didactice, iar profesorul foloseste metode personalizate, pentru a se plia pe personalitatea fiecarui copil in parte. Pentru a stabili in ce grupa va fi inscris copilul, trebuie doar sa ne contactati, iar in urma stabilirii programului pe care va puteti potrivi, cel mic poate incepe aventura in limba engleza.

 

  1. Cum inveti engleza usor?

 

Cadrele noastre didactice predau aceasta limba intr-un stil modern, neobositor pentru cei mici. Pe langa faptul ca isi formeaza cunostintele necesare, copiii totusi nu se vor plictisi facand-o. Orele online sunt distractive pentru acestia, deoarece profesorii introduc metode interesante si haioase, precum jocuri de rol, povesti sau cantece.

 

Le sunt puse la dispozitie materiale video, clipuri animate, carti colorate sau flash-carduri si chiar marionete. Prin joaca, cei mici retin mai usor informatiile, iar acest lucru credem ca este valabil si in cazul adultilor.

 

In conditii de stres si presiune, capacitatea creierului de a retine cunostintele scade. Cand organismul este relaxat, cand copiii se simt confortabili in mediul in care sunt, dar si in prezenta persoanelor din jur, acestia asimileaza limba engleza mult mai bine.

 

  1. De ce ai nevoie de limba engleza?

 

Indiferent ca este vorba de clasele primare sau perioada adolescentei, engleza este indispensabila si niciodata nu e prea tarziu sa o inveti. Pentru cei ce isi doresc un viitor mai stralucit pentru copiii lor, limba engleza este cea care deschide multe cai in viata. De la interviuri pentru joburi la un birou, la interactiunea facila cu persoane de alta nationalitate, precum si un ajutor in situatii de cumpana in viata, limba engleza este ca o arma ce nu trebuie sa-i lipseasca nimanui din arsenal.

 

Aceasta ofera o ampla deschidere catre oportunitatile vietii, atat in timpul calatoriilor, cat si un real avantaj in fata competitiei pentru un job la care aspira. In plus, este extrem de utila in intelegerea filmelor, a textelor citite, coreland din ce in ce mai usor limba materna cu semnificatia cuvintelor din limba engleza.

 

  1. In ce tari se vorbeste limba engleza

 

Intrebarea mai buna ar fi in ce tari nu se vorbeste? Pana si-n cele mai indepartate colturi ale lumii dai de cineva care sa cunoasca aceasta limba. Indiferent in ce tara vor merge cei mici de indata ce isi iau zborul din cuibul tau si zona de confort a tarii, engleza ii va ajuta la orice pas.

 

Aceasta limba este liantul dintre toate tarile, este cea care permite oamenilor sa-si imparta cultura, traditiile, sufletul. Nu are rost sa le enumeram, fiindca este de la sine inteles ca limba engleza este universal valabila, pana in spatiu. Asta in caz ca vor sa-si urmeze visul de a deveni astronauti cand se fac mari.

 

Tu doar suna-ne, iar noi ii construim copilului temelia fundamentala a limbii engleze, iar cu fiecare curs mai adaugam o „caramida” spre a deveni maestri bilingvi. O persoana care invata o a doua limba, are o noua fereastra prin care poate vedea lumea.

Lasa un comentariu