Blog

Invatarea limbii engleze este o provocare

Desi toata lumea spune ca este mai usor a invata limba engleza in comparatie cu orice alta limba straina, lucrurile se complica pe parcurs. Gramatica, exprimarea libera in limba engleza, pronuntia corecta si stilul de vorbire care sa se asemene cu nativii este ceea ce obtinem dupa indelungi eforturi. Asadar, oricat de simplu pare la inceput, acest lucru poate ar trebui sa fie un impuls pentru studiul aprofundat.

Teama de a gresi

Un impediment creat in mod inconstient este despre teama de a gresi. Unii se simt usor depasiti si prin comparatie cred ca au un ritm mai lent in a asimila informatiile. Asadar, ajung sa  se teama de greseli. Nu este insa si aceasta o forma de a invata? Pentru a corecta, trebuie mai intai sa faci greseli. Nu-ti fie teama de acest lucru. A invata este o calatorie, cu riscuri de a gresi desigur, dar profesorii sunt acolo sa te ajute.

A invata limba engleza inseamna eforturi multiple

Studiul unei limbi straine presupune eforturi multiple pe toate planurile, de la scris la citit, ascultare si exprimare. Toate cele 4 abordari sunt parte din planul de studiu propus de Docentisimo. Oricare ar fi nivelul tau, noi te ajutam sa excelezi. Iar pentru asta ai nevoie si de un mediu propice.

Studierea limbii engleze acasa nu este la fel de eficienta ca si cursurile de limba engleza de la Docentisimo. Poate ca vei considera ca ai nevoie de timp, spatiu, de libertatea de a-ti face propriul program. Te invitam in centrul nostru pentru a descoperi o altfel de oganizare a modului de studiere. Spre exemplu, participarea la curs este initial gratuita; te vom ajuta de asemenea sa te integrezi in grupa potrivita tie, iar structura cursurilor are in mare parte in vedere structura anului scolar, cu vacantele binecunoscute. Mai multe detalii vezi aici.

English, English everywhere

Un sfat, poate practic, este de a folosi engleza oricand. Traducerea gandurilor tale din romana in engleza te impiedica oarecum sa ai acea reactie imediata de a vorbi in engleza. Asadar pentru a imbunatati fluenta gandeste in engleza, vorbeste in engleza. Exerseaza singur, in oglinda, dar mai practic si eficient este sa participi la cursurile de engleza de la Docentisimo. Aici, alaturi de ceilalti cursanti, vei interactiona cu grupul si cu profesorul, astfel incat cursul in sine sa fie cu si despre engleza, sustinut in limba engleza.

Specialistii spun ca mai ales partea de gramatica este inteleasa mai bine prin exersarea discursului in limba engleza. Este un mod natural de a studia limba engleza.

Enjoy it!

Daca ai auzit si poate ai si experimentat ce inseamna sa faci ceva din obligatie, atunci stii foarte bine ca un ingredient secret aici este despre a te bucura de experienta traita. Enjoy it! Te invitam sa te lasi provocat de materiale didactice ce stimuleaza, de profesori dedicati si de cursanti interesati de studiu. Cursurile de limba engleza sunt fun, interactive si motivante.

Studiul limbii engleze inseamna mai mult decat a invata cuvinte noi. Ai sansa de a avansa in cunostinte, de a deprinde un comportament adecvat care sa te ajute sa pui cunostintele in slujba construirii  unui discurs in limba engleza, sa intretii dialoguri, sa fii tot mai bun in a pune in practica ceea ce stii.

Cursurile noastre se adreseaza si celor care doresc sa obtina certificarea testului Cambridge, de asemenea.

Lasa un comentariu