Blog

Ce face copilul tau in aceasta vara? 3 avantaje ale cursurilor online

Am abordat de atat de multe ori, aici pe blog, subiectul orelor de curs ce se desfasoara in perioada verii. Ne place sa spunem ca este bine sa nu ne deconectam total de studiu; chiar daca intr-un mod mai relaxat, conteaza sa mentinem un interes viu asupra limbii engleze.

Cursurile pe care le desfasuram sunt si in varianta online. Acestea sunt adaptari privind contextul actual. In plus, nu va mai conta unde va aflati, acasa sau in alta locatie, atat timp cat exista conexiune la internet cursurile sunt accesate fara probleme. Sesiuni de 50 de minute (sau de 70 de minute pentru cursanti mai mari de clasa a II-a) sunt reconectarea cu limba engleza intr-un mod cat mai fun, interactiv si placut.

Avantajele elevilor, dar si ale parintilor in ceea ce priveste cursurile online

Cursurile de engleza online pentru copii sunt avantajoase in egala masura pentru participanti, cat si pentru parinti. Amintim de faptul ca nu mai este necesara deplasarea, timp pierdut in trafic si nevoia de a construi un program zilnic ce tine cont de prezenta la astfel de cursuri, intrucat totul se desfasoara online, din intimitatea si confortul casei.

De asemenea, amintim despre:

  • Materie adaptata in functie de cunostintele copilului.
  • Grupe cu numar restrans de cursanti pentru ca toti copiii sa aiba parte de atentia profesorului coordonator.
  • Materialele didactice puse la dispozitie.
  • Folosim tehnologia in scopuri practice, didactice, astfel incat si copiii vor fi cu atat mai incantati – atractia fata de ecrane este un fenomen curent in viata tuturor copiilor.
  • Studiul limbii engleze continua, asa cum si in sala de clasa se desfasura, cu accent pe comunicare.
  • Un mod interesant si educativ de a petrece timpul liber.

Exista de obicei doua extreme: cei care se plictisesc si cei care nu tin cont de niciun program si se deconecteaza total de disciplina si studiu. Iata ca varianta cursurilor online poate fi una de mijloc pentru toti. Iar beneficiile sunt cele deja binestiute, de a studia o limba straina, de a aprofunda cunostintele si a pune in practica de zi cu zi comunicarea in limba engleza.

Despre cum se vor desfasura acestea, module, durata si inscriere oferim detalii tuturor celor interesati in cadrul paginii oficiale https://docentisimo.ro/.

Lasa un comentariu