Blog

De ce este important sa introducem tainele limbii engleze copiilor inca de la gradinita?

Copiii invata de la adulti tot ceea ce fac. Chiar daca mama sau tata ii invata cum sa se spele pe maini sau sa manance, acestia preiau lucruri pe care le vad sau le aud. Exista un nivel de autoeducatie pe care fiecare dintre noi il are si niciodata nu ne oprim din a asimila lucruri noi. La fel este si in cazul celor mici, doar ca la ei procesul de a invata este mult mai simplu pentru ca o fac involuntar.

Primii ani de viata sunt cei mai importanti deoarece stimularea inteligentei la copiii de la varste fragede face ca pe viitor sa asimileze mult mai usor informatiile. Daca vrei sa oferi copilului tau o educatie corespunzatoare, petrece timp alaturi de el si raspunde-i la toate intrebarile. Din acelasi punct de vedere, este important ca acesta sa se descurce in viitor in orice situatie si imprejurare. Este mult mai usor sa stapaneasca limba engleza daca are contact cu aceasta inca de mic.

Elemente esentiale pe care le pot invata de mici

Jocurile si activitatile interactive sunt cele care le atrag atentia cel mai usor copiilor si care le mentin interesul pentru mai mult timp. Asa cum invata la gradinita denumirea unor obiecte de uz, a elementelor naturii si alte aspecte importante, la fel pot fi introduse aceste notiuni si in engleza. Pentru ei totul poate parea firesc si absorb fiecare informatie pe care o primesc.

La centrul nostru oferim cursuri online. Copiii invata engleza cu placere la orice varsta, deoarece avem profesori care au urmat cursuri si universitati de specialitate, iar fiecare lectie este interactiva si interesanta, astfel incat sa nu se simta ca la scoala. Participa cu placere la cursurile online si atentia lor este captivata mereu.

Copiii cu varsta de pana la 4 ani pot invata engleza foarte usor daca au si elemente vizuale si auditive. Chiar si atunci cand vrei sa ii inveti cum se spune la mar, este bine ca de fiecare data sa ii arati si fructul in sine, pentru a face asocierea mult mai repede.

Articolele de imbracaminte sunt alte elemente pe care le pot invata. Chiar daca nu vor sti sa construiasca propozitii, daca stiu cum se numesc obiectele, cu fiecare curs online vor pune cap la cap toate piesele si incet-incet se construieste acest proces. Caramida peste caramida, asa se pot obtine rezultatele favorabile. Daca cel mic nu are nici o baza, va fi nevoie de mai mult timp pana sa invete sa vorbeasca limba engleza.

Atunci cand fiecare etapa este realizata la momentul potrivit, tot ce urmeaza este mai simplu. Este nevoie doar de rabdare si de elemente auxiliare. Acestea pot fi reprezentate de CD-uri, DVD-uri, carti, cantece si altele de acest gen.

De ce ii ajuta pe copii cunoasterea limbii engleze?

Ca in orice alt aspect din viata, este mai bine sa stii ceva, decat sa te ajute altcineva. La fel este si in cazul acesta. Un copil care cunoaste engleza, care a avut tangenta cu ea de la inceputul vietii, chiar daca nu a locuit in strainatate, va avea de castigat pentru viitor.

Parintii care investesc timp pentru tot acest proces de invatare a copiilor inca din primii ani, au de castigat pe viitor. Daca le impui de la inceput un ritm de invatare constant, pe parcursul vietii vor continua in acelasi ritm, fara sa fie ca o povara invatatul.

Mai mult decat atat, limba engleza este una dintre cele mai utilizate limbi, in orice tara mergi. Stii ca cel mic, care va deveni adult, poate cere un pahar cu apa si poate gasi o cazare chiar daca este la 2.000 de km de casa. Chiar si locurile de munca sunt mult mai accesibile atunci cand ai un nivel avansat de limba engleza, pentru ca multe firme cauta sa se extinda international.

Ii oferi oportunitatea de a avea un loc de munca intr-un mediu placut, in conditii bune, intr-un birou sau poate chiar exact acolo unde isi doreste. Daca tu ca parinte il ajuti sa invete engleza acasa si mai apoi la cursurile online Docentisimo, ii dai instant oportunitatea de a alege. Poate visa la orice si este mai aproape de a-si indeplini visele. Ajuta-l pe copil sa isi deschida aripile spre viata de adult, pregatit fiind. Limba engleza is never out of style!

Acceseaza site-ul nostru https://docentisimo.ro/ pentru a afla mai multe informatii despre cursuri.

Lasa un comentariu